En ny variant som vekker interesse og glede rundt bordet. Heftige kombinasjoner og taco ingredienser i ny fasong!
Du trenger:
2 løk
2 fedd hvitløk
1 rød chili
2 røde paprika
2 bokser hakkede tomater
Sukker
Salt
nachos chips
100 g revet ost
4 egg
Frisk koriander
Lime
Avokado
Olivenolje
Slik gjør du
2 fedd hvitløk
1 rød chili
2 røde paprika
2 bokser hakkede tomater
Sukker
Salt
nachos chips
100 g revet ost
4 egg
Frisk koriander
Lime
Avokado
Olivenolje
Slik gjør du
- Sett stekeovnen på 200 grader
- Rens løk, skjær i kløfter. Rens hvitløk og chili
- Varm i stekepanne sammen med en god porsjon olje. Tilsett paprika. Fres til løken blir gyllen - ikke stekt, ca 10 minutter.
- Tilsett tomatene, salt og sukker. La det surre ca 20 minutter til en tykk kompott. Rør jevnlig.
- Ha blandingen over i ildfast form. Legg nachoschips langs kanten. Dryss over ost, knekk eggene. Bak formen i ca 8 minutter eller til eggene har stivnet
- Topp med hakket koriander, avokado skiver. Server med limebåter og mere nachos chips.
Kommentarer
Legg inn en kommentar