Spicy eggepanne

En ny variant som vekker interesse og glede rundt bordet. Heftige kombinasjoner og taco ingredienser i ny fasong!

  • 4 personer
  • 45 minutter
Du trenger:
2 løk
2 fedd hvitløk
1 rød chili
2 røde paprika
2 bokser hakkede tomater
Sukker
Salt
nachos chips
100 g revet ost
4 egg
Frisk koriander
Lime
Avokado
Olivenolje

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 grader
  2. Rens løk, skjær i kløfter. Rens hvitløk og chili
    1. Varm i stekepanne sammen med en god porsjon olje. Tilsett paprika. Fres til løken blir gyllen - ikke stekt, ca 10 minutter.
    2. Tilsett tomatene, salt og sukker. La det surre ca 20 minutter til en tykk kompott. Rør jevnlig.
    3. Ha blandingen over i ildfast form. Legg nachoschips langs kanten. Dryss over ost, knekk eggene. Bak formen i ca 8 minutter eller til eggene har stivnet
    4. Topp med hakket koriander, avokado skiver. Server med limebåter og mere nachos chips.




Kommentarer