Ikke noe er som pærer fra egen hage. Pæretreet har gode pærer utlover høsten, og det er spennene å lage Pæresalat fra Fredrikstad.
Du trenger:
4 små eller 2 store pærer
1 liter spinat eller blanding salatblader. Vi bruker baby leaf blanding eller ruccola
100 g blåskimmel ost
2 ss balsamico eddik
2 ss olivenojle
Litt flytende honning
1/2 dl valnøtt- eller pinjekjerner
Litt kvernet pepper
Litt salt / Maldon salt
Slik gjør du:
Skyll salatbladene
Legg opp på asjett med salaten nederst siver eller båter med pærer i midten og blåskimmelost og nøtter på toppen.
Ringle olje, balsamico og honning rett før servering.
Du trenger:
4 små eller 2 store pærer
1 liter spinat eller blanding salatblader. Vi bruker baby leaf blanding eller ruccola
100 g blåskimmel ost
2 ss balsamico eddik
2 ss olivenojle
Litt flytende honning
1/2 dl valnøtt- eller pinjekjerner
Litt kvernet pepper
Litt salt / Maldon salt
Slik gjør du:
Skyll salatbladene
Legg opp på asjett med salaten nederst siver eller båter med pærer i midten og blåskimmelost og nøtter på toppen.
Ringle olje, balsamico og honning rett før servering.
Virkelig god, enkel og kjapp forrett.
SvarSlett