Spagetti, bacon, sopp og spinat

En enkel og kraftig pasta rett med masse smak.


Du trenger:
500 gram spagetti
2 ss olje
50 gram bacon
200 gram sjampinjong i skiver
1 løk - finhakket
2 feed hvitløk - finhakket
1 ts karri
1/2 ts muskatnøtt
1 pose fersk spinat
2 ss sitronsaft
1/2 dl fløte - eller 1 dl matfløte i stedet for fløte + helmelk
1/2 dl helmelk
salt og pepper


  • Sett over vann til pastaen
  • Varm opp olje og stek bacon over svak til middels varme. 
  • Tilsett sopp, løk, hvitløk til det blir blankt. 
  • Bland sammen fløte, sitronsaft, muskat og karri - bland det inn i sopp, bacon og løken.
  • Tilsett spinat og la det synke sammen
  • Server pasta enten sammen med tilbehøret eller separat.
  • Gjerne med litt parmesan og ha noen dråper olivenolje over til slutt.
Variasjon:
  • Bruk gjerne 400 - 600 gram kylling eller kylling-lår kjøtt
  • Selv liker vi en liten squash som stekes sammen med løk og hvitløk



Kommentarer