Con Chili

Con Chili

Noen mistenker at Con Chili uten kjøtt mister fylde, men neida!
Oppskrift av Kjartan Skjelde - 20 min; Rask, god og sunn mat. Utgitt i samarbeid med IKEA.

Du trenger:
  • 1 gul løk
  • 1 ss tomatpure
  • 2 ss nøytral olje - feks rapsolje
  • 2 røde chili - delt i to uten kjerner
  • 2 bokser hermetiske tomater, hele
  •  2 hvitløksfeed skrelt
  • 2 bokser assorterte bønner - feks hvitte bønner og kidney bønner
  • salt
  • saften av en lime
3 dl rømme
1/2 bunt korinader
2 hjertesalater

Slik gjør du:
  • Ha olje i en gryte
  • Fres løk og tomatpure i 4-5 minutter
  • Kjør chili, tomater og hvitløk til en jevn blanding med stavmikser eller blender
  • Bland med stekt løk og tomatpure
  • Tilsett bønnene
  • La det koke i 2 - 3 minutter
  • Smak til med salt, olivenolje og limesaft

  • Ha rømme og koriander i en bolle
  • Kjør stavmikser til en jevn dressing
Server sammen med Con Chili sammen med koranderdressingen i hjertesalatbladene. 

Kommentarer