Con Chili
Noen mistenker at Con Chili uten kjøtt mister fylde, men neida!
Oppskrift av Kjartan Skjelde - 20 min; Rask, god og sunn mat. Utgitt i samarbeid med IKEA.
Oppskrift av Kjartan Skjelde - 20 min; Rask, god og sunn mat. Utgitt i samarbeid med IKEA.
Du trenger:
- 1 gul løk
- 1 ss tomatpure
- 2 ss nøytral olje - feks rapsolje
- 2 røde chili - delt i to uten kjerner
- 2 bokser hermetiske tomater, hele
- 2 hvitløksfeed skrelt
- 2 bokser assorterte bønner - feks hvitte bønner og kidney bønner
- salt
- saften av en lime
3 dl rømme
1/2 bunt korinader
2 hjertesalater
Slik gjør du:
- Ha olje i en gryte
- Fres løk og tomatpure i 4-5 minutter
- Kjør chili, tomater og hvitløk til en jevn blanding med stavmikser eller blender
- Bland med stekt løk og tomatpure
- Tilsett bønnene
- La det koke i 2 - 3 minutter
- Smak til med salt, olivenolje og limesaft
- Ha rømme og koriander i en bolle
- Kjør stavmikser til en jevn dressing
Server sammen med Con Chili sammen med koranderdressingen i hjertesalatbladene.
Kommentarer
Legg inn en kommentar