Dette er en virkelig god dessert fra Bent Stiansen. Sikker vinner og enkel å lage!
Panna Cotta
Du trenger til 4 personer:
- 6 dl kremfløte (2 * 3 dl kremfløte kartonger)
- 100 gram sukker
- 5 gram gelatin pulver eller 2,5 plater gelatin plater
- 1 vaniljestang eller passe mengde vanilje frø pulver
Slik gjør du:
- Legg gelatin i bløt i 5 minutter
- Kok opp fløte, sukker og vaniljefrø. La koke i 1 minutt
- Trekk til side
- Tilsett gelatin
- Rør rundt
- Fordel i 5 former
Sett til avkjøling
Rabarbrasuppe
- 300 gram rabarbra
- 5 dl vann
- 1 dl sukker
- 1/2 vaniljestang
- 1 kanelstang
Del rabarbra i biter. Ha den i kjele sammen med vann, kanel, sukker, vanilje.
Kok opp og la koke i 15 minutter.
Sil av og sett til avkjøling
Server Panna Cotta sammen med rabarbrasuppe og pynt med jordbær
Kommentarer
Legg inn en kommentar