Panna Cotta med rabarbrasuppe og jordbær pynt

 


Dette er en virkelig god dessert fra Bent Stiansen. Sikker vinner og enkel å lage!

Panna Cotta

Du trenger til 4 personer:

  • 6 dl kremfløte (2 * 3 dl kremfløte kartonger)
  • 100 gram sukker 
  • 5 gram gelatin pulver eller 2,5 plater gelatin plater
  • 1 vaniljestang eller passe mengde vanilje frø pulver


Slik gjør du:

  • Legg gelatin i bløt i 5 minutter 
  • Kok opp fløte, sukker og vaniljefrø. La koke i 1 minutt
  • Trekk til side
  • Tilsett gelatin 
  • Rør rundt
  • Fordel i 5 former

Sett til avkjøling 

Rabarbrasuppe 

  • 300 gram rabarbra
  • 5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 1/2 vaniljestang
  • 1 kanelstang
Del rabarbra i biter. Ha den i kjele sammen med vann, kanel, sukker, vanilje. 
Kok opp og la koke i 15 minutter. 

Sil av og sett til avkjøling

Server Panna Cotta sammen med rabarbrasuppe og pynt med jordbær


Kommentarer