Mat entusiastene Inger Stubstad og Bjørg Stubstad lager en fantastisk topping til pizza.
Bli med på en perfekt italiensk middag for denne passer perfekt sammen med den Helsprø Pizza bunn.Du trenger til 2 pizza:
2 bokser hakkede tomater
1/2 boks tomatpure
1 ts Timian
1 løk
Sukker
Topping:
Blåskimmelost
Pepperoni pølse
Mozzarella ost
Ruccola salat etter steking
Du gjør:
- Tøm tomatboksene i en middel stor kjele
- Tilsett tomatpure
- Tilsett timian
- Skjær løken i tynne skiver som deles opp som finhakket løk
- Fres løken i stekepanna
- Tilsett 1 - 2 ts sukker mot slutten av steketiden
- La det hele simre i kjelen til tomat salsaen begynner å bli redusert og bli tykkere
- Ønsker du å ha pizzasaus med kjøttdeig / karbonandedeig lar du den simre sammen med tomatsalsaen.
Tomater og ruccula fra egen hage |
Stekes midt i ovnen:
Kommentarer
Legg inn en kommentar