Suveren pizza topping fra Fredrikstad


Mat entusiastene Inger Stubstad og Bjørg Stubstad lager en fantastisk topping til pizza. 

Bli med på en perfekt italiensk middag for denne passer perfekt sammen med den Helsprø Pizza bunn.

Du trenger til 2 pizza:
2 bokser hakkede tomater
1/2 boks tomatpure
1 ts Timian
1 løk
Sukker

Topping:
Blåskimmelost
Pepperoni pølse
Mozzarella ost
Ruccola salat etter steking

Du gjør:
  • Tøm tomatboksene i en middel stor kjele
  • Tilsett tomatpure
  • Tilsett timian
  • Skjær løken i tynne skiver som deles opp som finhakket løk
    • Fres løken i stekepanna
    • Tilsett 1 - 2 ts sukker mot slutten av steketiden
  • La det hele simre i kjelen til tomat salsaen begynner å bli redusert og bli tykkere
  • Ønsker du å ha pizzasaus med kjøttdeig / karbonandedeig lar du den simre sammen med tomatsalsaen.
Tomater og ruccula fra egen hage
Kjevle ut pizzabunnen - denne tåler å være skikkelig tynn.  Fordel tomat salsa over deigen, legg på topping: Less is More!

Stekes midt i ovnen: 
250 grader varmluft
10 - 11 minutter


Tomater klar til å bli pizzasaus







Kommentarer