Dette er en smalsbombe med chorizo, aprikos og persille - tar 10 minutter å lage
Server sammen med feks spanske kjøttboller og Focaccia
Stekt chorizo med aprikos og bredbladet persille
4 personer trenger .. minst:
- 300 gram chorizo pølse - OBS siden de fleste hele pølsene veier mindre enn 200 gram
- 8 stykk aprikos - ikke spar på aprikosen, bruk gjerne mer enn oppskriften
- 4 ss bredbladet, hakket persille
- sherry (tørr) eller portvin etter smak - gjør absolutt en forskjell
- olivenolje
Skjær chorizo og aprikos i små biter
Fres pølsebitene i en stor stekepanne i oliven
La det stek til det tydelig er farge og smak som trekker ut i olivenoljen
Tilsett aprikos og sherry / portvin
La det syde og trekke til pølsene er gjennomvarme
Tilsett persille
Server sammen med feks spanske kjøttboller og Focaccia
Kommentarer
Legg inn en kommentar